Diamond Dental Hospital 24hShop

PRODUCTS


BLOOMR Coconut Charcoal

L6,900.00

Diamond Dental vjen per te gjithe pacientet e saj me nje produkt teper cilesor Coconut Charcoal. Per dhembe te bardhe dhe te shendetshem, zgjidhja e vetme eshte Coconut Charcoal. Sepse ne “Diamond Dental” ne sigurohemi t’ju ofrojme me te miren…


  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “BLOOMR Coconut Charcoal”

  Spitali ynë dentar është ndër të paktët spitale dentare në Shqipëri me aktivitet 24 ore / 7. Stafi ynë ju vjen përherë në ndihmë me profesionalizëm në çdo orë të ditës apo natës dhe i mbështetur nga aparaturat e teknologjisë moderne.

  PJESE E JONA

  © 2018 Diamond Dental Hospital. All rights reserved.