Diamond Dental Hospital 24h


TERAPI

Trajtim i rrënjëve të dhëmbit
Terapia përfshinë trajtimin e rrënjëve të dhëmbëve nga dentisti. Dikur një eksperiencë e frikshme për pacientët, por tashmë me teknikat moderne dentare, është kthyer një ndër praktikat më të zakonshme. Prishjet e avancuara, frakturat e dhëmbit apo sëmundjet e mishrave të dhëmbëve mund ta vrasin dhëmbin dhe të shkaktojnë simptoma në kanalet e rrënjëve si për shembull dhimbje të rrënjëve apo abses të dhëmbit. Diamond Dental, me një përvojë të gjatë në terapi, e nëpërmjet përdorimit të materialeve dhe teknikave më të fundit, bën të mundur që mos të ndieni as një lloj bezdisje apo shqetësimi pas trajtimit të dhëmbit.


Dhëmbët meritojnë respekt…
Sigurohuni që ato të trajtohen nga profesionistë!

Spitali ynë dentar është ndër të paktët spitale dentare në Shqipëri me aktivitet 24 ore / 7. Stafi ynë ju vjen përherë në ndihmë me profesionalizëm në çdo orë të ditës apo natës dhe i mbështetur nga aparaturat e teknologjisë moderne.

PJESE E JONA

© 2018 Diamond Dental Hospital. All rights reserved.