Diamond Dental Hospital 24h


ORTOPEDI

Zëvendësim i dhëmbëve me mënyra alternative
Mungesa e një , apo më shumë dhëmbëve nuk është vetëm një problem estetik, por një shqetësim edhe për sa i përket dëmtimit të aftësive përtypëse. Për këtë arsye zëvendësimi i tyre duhet bërë sa më shpejt që të jetë e mundur, duke përdorur mënyra alternative. Zëvendësimi mund të bëhet nëpërmjet urave ose impianteve. Në raste të tjera, kur dhëmbi paraqet dëmtim të madh të kurorës, zëvendësimi mund të bëhet duke përdorur pinlay dhe këllëfë. Alternativat e zëvendësimit të dhëmbëve sigurohen nëpërmjet: Kellefave: metali, metal-porcelan, full-porcelan, zirkon; Urave (kur jane dhembet anash defektit); Implanteve Inlay, onlay, pinlay; Protezave parciale të lëvizshme. Në Diamond Dental do të gjeni kujdesin maksimal për buzëqeshjen tuaj,
prandaj mos hezitoni t’i drejtoheni klinikës sonë.


Dhëmbët meritojnë respekt…
Sigurohuni që ato të trajtohen nga profesionistë!

Spitali ynë dentar është ndër të paktët spitale dentare në Shqipëri me aktivitet 24 ore / 7. Stafi ynë ju vjen përherë në ndihmë me profesionalizëm në çdo orë të ditës apo natës dhe i mbështetur nga aparaturat e teknologjisë moderne.

PJESE E JONA

© 2018 Diamond Dental Hospital. All rights reserved.