Diamond Dental Hospital 24h


ORTODONCI

Aparate të lëvizshme dhe fikse
Ortodoncia është fusha e veçantë e stomatologjisë që korrigjon dhëmbët dhe problemet e shtrirjes së nofullës. Ajo merret me drejtimin ose lëvizjen e dhëmbëve duke përmirësuar estetiken dhe funksionin e dhëmbëve tuaj. Nëpërmjet trajtimit ortodontik bëhet i mundur edhe drejtimi i dhëmbëve, për të përmirësuar pamjen estetike të tyre, por edhe për të lehtësuar mbajtjen e higjenës dentare, e cila është më e vështirë të mbahet kur dhëmbët janë të shtrembër. Ky trajtim mund të fillohet që në fëmijëri, por është mirë që të pritet dalja e sa më shumë dhëmbëve përpara vendosjes. Ndërsa kohët e fundit ka gjithnjë e më shumë edhe të rritur të cilët i drejtohen këtij trajtimi.


Dhëmbët meritojnë respekt…
Sigurohuni që ato të trajtohen nga profesionistë!

Spitali ynë dentar është ndër të paktët spitale dentare në Shqipëri me aktivitet 24 ore / 7. Stafi ynë ju vjen përherë në ndihmë me profesionalizëm në çdo orë të ditës apo natës dhe i mbështetur nga aparaturat e teknologjisë moderne.

PJESE E JONA

© 2018 Diamond Dental Hospital. All rights reserved.