Diamond Dental Hospital 24hPërherë pranë jush…

KONTAKTONI ME NE


Kryqëzimi 21-Dhjetorit, Tiranë


info@diamond-dental.al


Telefon: +355 44 81 81 81 Celular: +355 67 20 81 818


Cdo ditë E hënë – E diel 00:00 AM – 12:00 PM


Mos hezitoni të na kontaktoni

PËR MË SHUMË INFORMACION


Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message


KONSULTA & GRAFI FALAS


STAF I SPECIALIZUAR


SHËRBIM 24 ORË


TEKNOLOGJIA E FUNDIT

Spitali ynë dentar është ndër të paktët spitale dentare në Shqipëri me aktivitet 24 ore / 7. Stafi ynë ju vjen përherë në ndihmë me profesionalizëm në çdo orë të ditës apo natës dhe i mbështetur nga aparaturat e teknologjisë moderne.

PJESE E JONA

© 2018 Diamond Dental Hospital. All rights reserved.