Diamond Dental Hospital 24h


STOMATOLOGJI ESTETIKE

Për një buzëqeshje perfekte
Ne të gjithë e duam të bukurën dhe askush nuk do ta harronte një buzëqeshje perfekte. E pikërisht për t’ju dhënë një buzëqeshje të tillë ka lindur edhe Stonatologjia estetike. Në përgjithësi, ajo përdoret për t’iu referuar çdo pune dentare që përmirëson pamjen e dhëmbëve apo mishrave të dhëmbëve. Stomatologjia estetike përqëndrohet kryesisht në përmirësimin e estetikës dentare në ngjyrë, pozitë, formë, madhësi, shtrirje dhe në pamjen e përgjithshme të buzëqeshjes suaj. Ajo përfshinë implantet dentare, mbushjet e bardha, fasetat e porcelanit, këllëfat dhe urat, si dhe zbardhimin.


Dhëmbët meritojnë respekt…
Sigurohuni që ato të trajtohen nga profesionistë!

Spitali ynë dentar është ndër të paktët spitale dentare në Shqipëri me aktivitet 24 ore / 7. Stafi ynë ju vjen përherë në ndihmë me profesionalizëm në çdo orë të ditës apo natës dhe i mbështetur nga aparaturat e teknologjisë moderne.

PJESE E JONA

© 2018 Diamond Dental Hospital. All rights reserved.