Diamond Dental Hospital 24h


PERIDONTOLOGJI

Sëmundjet e avancuara të mishrave të dhëmbëve
Sëmundjet peridontale janë sëmundjet e avancuara të mishrave të dhëmbëve, e cila përparon nëse nuk trajtohet. Mishrat e dhëmbëve, pjesa që vuloset me dhëmbin, dobësohet dhe hapet duke krijuar një hapësirë mes saj dhe dhëmbit. Në këtë hapësirë të krijuar fillojnë të grumbullohen baktere duke shkaktuar inflamacione të mëtejshme si skuqje e ënjtje. Shkaktari kryesorë i saj është moslarja e rregullt e dhëmbëve, por jo vetëm. Në Diamond Dental, nëpërmjet përdorimit të një sërë procedurash, do të keni mundësi t’i riktheni sërish shkëlqimin buzëqeshjes suaj.


Dhëmbët meritojnë respekt…
Sigurohuni që ato të trajtohen nga profesionistë!

Spitali ynë dentar është ndër të paktët spitale dentare në Shqipëri me aktivitet 24 ore / 7. Stafi ynë ju vjen përherë në ndihmë me profesionalizëm në çdo orë të ditës apo natës dhe i mbështetur nga aparaturat e teknologjisë moderne.

PJESE E JONA

© 2018 Diamond Dental Hospital. All rights reserved.