Diamond Dental Hospital 24h


DIAGNOSTIKIM CEFALOMETRIK

Imazh i plotë radiografik i anës së faqes
Është një mjet unik i cili mundëson kapjen e një imazhi të plotë radiografik të anës së faqes. Në këtë mënyrë ofrohet një mundësi për të parë dhëmbët , nofullat dhe indet e buta përtej asaj që mund të shihet me sy të lirë. Diagnostifikimi cifalometik është jashtorale, që do të thotë se asnjë pjesë e pajisjes nuk futet në gojë. Nuk është aq e zakonshme, por shërben për disa funksione shumë të rëndësishme si: në pamjen e plotë të profilit anësorë të fytyrës, lejon matjen e dhëmbëve, identifikon fraktura apo lëndime të tjera tek dhëmbët, ndihmon në planifikimin ortodontik. Në Diamond Dental shikojmë çdo detaj me kujdesin që meriton, për këtë mund t’i drejtoheni klinikës sonë për çfarëdo lloj shqetësimi.


Dhëmbët meritojnë respekt…
Sigurohuni që ato të trajtohen nga profesionistë!

Spitali ynë dentar është ndër të paktët spitale dentare në Shqipëri me aktivitet 24 ore / 7. Stafi ynë ju vjen përherë në ndihmë me profesionalizëm në çdo orë të ditës apo natës dhe i mbështetur nga aparaturat e teknologjisë moderne.

PJESE E JONA

© 2018 Diamond Dental Hospital. All rights reserved.