Diamond Dental Hospital 24h


IMPLANTOLOGJI

Zëvendësim i dhëmbëve të munguar
Implantet dentare duken dhe ndjehen si dhëmbë tuaj dhe janë të përshtatshëm për të gjithë ata që kanë humbur një dhëmb apo janë në rrezik të humbjes së dhëmbëve. Impiantet janë vida të vogla, të cilat prodhohen me material titaniumi ose material tjetër biokompaktibël, dhe vendosen në kockat e nofullës së poshtme apo të sipërme. Ato veprojnë si zëvendësime për pjesën e rrënjës së dhëmbit të humbur dhe shërbejnë edhe si spirancë për dhëmbin që do të vendoset.


Dhëmbët meritojnë respekt…
Sigurohuni që ato të trajtohen nga profesionistë!

Spitali ynë dentar është ndër të paktët spitale dentare në Shqipëri me aktivitet 24 ore / 7. Stafi ynë ju vjen përherë në ndihmë me profesionalizëm në çdo orë të ditës apo natës dhe i mbështetur nga aparaturat e teknologjisë moderne.

PJESE E JONA

© 2018 Diamond Dental Hospital. All rights reserved.