Diamond Dental Hospital 24h


DIAGNOSTIFIKIM RADIOLOGJIK 3D

Diagnozë dhe planifikim i trajtimit
Imazhet 3D dentare përdoren më shpesh për diagnozën dhe planifikimin e trajtimit. Të jesh në gjendje të shohësh gojën në tre dimensione lejon dentistin që të formulojë më mirë dhe më efektivisht një qasje për të trajtuar dhëmbët tuaj. Diamond Dental gëzon teknologjinë e fundit duke ju ofruar kualitet të jashtëzakonshëm të imazhit radiografik pavarësisht nëse ajo do të përdoret për ortodonti, implantologji, endodonti etj. Doza e rrezatimit eshte ekstremisht e reduktuar per tju siguruar shendetin.


Dhëmbët meritojnë respekt…
Sigurohuni që ato të trajtohen nga profesionistë!

Spitali ynë dentar është ndër të paktët spitale dentare në Shqipëri me aktivitet 24 ore / 7. Stafi ynë ju vjen përherë në ndihmë me profesionalizëm në çdo orë të ditës apo natës dhe i mbështetur nga aparaturat e teknologjisë moderne.

PJESE E JONA

© 2018 Diamond Dental Hospital. All rights reserved.