Diamond Dental Hospital 24h


PEDODONTI

Trajtimi i dhëmbëve të qumështit
Pedodonti quhet fusha e stomatologjisë e cila merret me fëmijët. Dhëmbët e qumështit janë shumë të rëndësishëm për fëmijët, pasi i ndihmojnë ato të përtypin mirë, e jo vetëm kaq, por edhe të artikulojnë mirë. Për këtë arsye është shumë i rëndësishëm trajtimi në kohë i tyre. Diamond Dental, duke kombinuar kujdesin dhe delikatesën me fëmijët tuaj dhe përdorimin e teknologjive të fundit, ju siguron një trajtim efikas të problemeve siç janë, mbushja, trajtimi i kanaleve apo edhe heqjet e dhëmbit.


Dhëmbët meritojnë respekt…
Sigurohuni që ato të trajtohen nga profesionistë!

Spitali ynë dentar është ndër të paktët spitale dentare në Shqipëri me aktivitet 24 ore / 7. Stafi ynë ju vjen përherë në ndihmë me profesionalizëm në çdo orë të ditës apo natës dhe i mbështetur nga aparaturat e teknologjisë moderne.

PJESE E JONA

© 2018 Diamond Dental Hospital. All rights reserved.