Diamond Dental Hospital 24hMendimi i tyre per ne…

PACIENTËT TANË


Të jesh më i miri do të thotë të kesh ndjenjës e përgjegjësisë për atë që ti bën. Dhe kur ajo kombinohet me profesionalizmin dhe teknologjinë e fundit, rezultati është pa diskutim më shumë nga ç’kishim pritur. Diamond Dental, me një eksperiencë të gjatë në treg, ka ditur se si t’i ofrojë gjithmonë më të mirën pacientëve, e këtë ata e dinë prandaj jemi gjithmonë alternativa e parë. Gjatë të gjithë eksperiencës sonë jemi zgjedhur nga personazhe të shumtë të njohur të cilët i kanë dhënë dhëmbëve të tyre kujdesin e Diamond Dental. Por le të shohim me radhë disa prej tyre:ADROLA DUSHI


MARINA VJOLLCA


LUANA VJOLLCA


VALBONA MEMA


ALBËRIE HADERGJONAJ


DONALD LU


IRENA KITA


XHENSILA MYRTEZAJ


GRETA KOCI


BEATRIX RAMOSAJ


ALKETA VEJSIU


ARILENA ARA


Spitali ynë dentar është ndër të paktët spitale dentare në Shqipëri me aktivitet 24 ore / 7. Stafi ynë ju vjen përherë në ndihmë me profesionalizëm në çdo orë të ditës apo natës dhe i mbështetur nga aparaturat e teknologjisë moderne.

PJESE E JONA

© 2018 Diamond Dental Hospital. All rights reserved.