Diamond Dental Hospital 24h

Diamond Dental vjen me website-in me te ri!

December 11, 2017
screencapture-diamond-dental-al-2018-06-04-11_16_16-1200x1089.png

Spitali dentar “Diamond Dental” tashme vjen per te gjithe pacientet e saj me website-in e saj me te ri. Ne te do te gjeni te pershkruar qarte dhe sakte te gjitha sherbimet qe ne ofrojme. Do te keni mundesi te njiheni me tej me aktivitetin tone, stafin si edhe ambjentet ne te cilat ne punojme cdo dite: te motivuar perhere e me shume per t’ju ardhur ne ndihme me sherbimet tona stomatologjike.

Pervec te tjerash, ne promovojme edhe turizmin dentar, si pike kyce e nje sherbimi te kompletuar, jo vetem brenda ambjenteve te “Diamond Dental”, por edhe ne vizitimin e shume qyteteve turistike. Njohja me vendet me piktoreske te Shqiperise dhe kulturen e saj qindra vjecare, jane elemente te cilet me kenaqesine me te madhe i promovojme tek te huajt.

Ne website-in tone, ju tashme mundeni lehtesisht te na gjeni apo te na kontaktoni per te lene takimin tuaj me mjeket tane ne cdo ore te dites dhe ne cdo dite te javes.

Spitali ynë dentar është ndër të paktët spitale dentare në Shqipëri me aktivitet 24 ore / 7. Stafi ynë ju vjen përherë në ndihmë me profesionalizëm në çdo orë të ditës apo natës dhe i mbështetur nga aparaturat e teknologjisë moderne.

PJESE E JONA

© 2018 Diamond Dental Hospital. All rights reserved.