Diamond Dental Hospital 24h

Produkti BLOOMR Coconut Charcoal

December 4, 2017
njoftime3-1.jpg

Diamond Dental vjen per te gjithe pacientet e saj me nje produkt teper cilesor Coconut Charcoal. Per dhembe te bardhe dhe te shendetshem, zgjidhja e vetme eshte Coconut Charcoal. Sepse ne “Diamond Dental” ne sigurohemi t’ju ofrojme me te miren…

Spitali ynë dentar është ndër të paktët spitale dentare në Shqipëri me aktivitet 24 ore / 7. Stafi ynë ju vjen përherë në ndihmë me profesionalizëm në çdo orë të ditës apo natës dhe i mbështetur nga aparaturat e teknologjisë moderne.

PJESE E JONA

© 2018 Diamond Dental Hospital. All rights reserved.