Diamond Dental Hospital 24hAbout us

APPOINTMENTS

Book a visit with your doctor

MAKE AN APPOINTMENT NOW  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Select your doctor

  Select appointment date

  Additional Message


  EMERGENCY CONTACT

  Free call 24/7
  +1555 6761 020


  HOME VISIT

  Chargeable call 24/7
  +1777 6761 050


  PHONE CONTACT

  Within working hours
  +0800 2336 7811

  Spitali ynë dentar është ndër të paktët spitale dentare në Shqipëri me aktivitet 24 ore / 7. Stafi ynë ju vjen përherë në ndihmë me profesionalizëm në çdo orë të ditës apo natës dhe i mbështetur nga aparaturat e teknologjisë moderne.

  PJESE E JONA

  © 2018 Diamond Dental Hospital. All rights reserved.